IMG 4126

Aquest dimecres 9 de novembre ha tingut lloc la reunió de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on s’ha comptat amb una nova visita del Tinent d’alcalde d’urbanisme i planificació econòmica i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Cugat, Damià Calvet.

D’aquesta manera, el Tinent d’alcalde continua amb el propòsit que va presentar a la Junta durant la seva darrera visita de poder col·laborar en proximitat amb l’Associació, per tal de poder conèixer de primera mà les necessitats reals del teixit empresarial de Sant Cugat.

Per la seva part, els representants de l’Associació han pogut traslladar al Sr. Calvet els diversos suggeriments plantejats prèviament en relació a les ordenances i als pressupostos que afecten al teixit econòmic i social del municipi i que poden tenir repercussions al seu sector empresarial.

Un altra aspecte rellevant a la Junta ha estat l’activa organització que ha estat aplicant l’Associació a la nova edició de Converses sota el tema ‘Economia circular. Experiències Internacionals’ del dijous 10 de novembre.

Una any més, Converses 2016 ha pogut tancar inscripcions després de presentar-se com una sessió de networking empresarial orientada a promoure les bones pràctiques i experiències en l’àmbit de la innovació i que reunirà directius d’empreses de projecció internacional amb una rellevant i reconeguda trajectòria professional.