El passat dimecres, una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial van visitar les instal·lacions d’Eurofragance, situades a Sant Cugat del Vallès.

La Jornada de Portes Obertes, una de les moltes activitats que l’entitat organitza pels socis, va començar amb la benvinguda del President d’Eurofragance, Santiago Sabatés, i del President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa.

El president de la companyia, dedicada al disseny i producció de fragàncies per a la perfumeria, la cura personal i la llar, va agrair la presència de tots els presents a l’acte, i en la seva explicació va posar èmfasi en la internacionalitat de l’empresa, amb filials a Estambul, Dubai, Singapur, Mèxic i Atlanta, i a la multiculturalitat de la mateixa, amb 320 treballadors de 40 nacionalitats diferents.

Per la seva part, el president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, va posar en valor la identitat santcugatenca. “Jornades com les d’avui, ens ajuden a conèixer la realitat econòmica de Sant Cugat, i ens permeten ser conscients de la importància que té el nostre municipi i aquest territori”.

Posteriorment, Joan Pere Jiménez, Chief Operations Officer d’Eurofragance, va realitzar una extensa presentació de la companyia, des de els seus inicis l’any 1990, fins a l’actualitat.

Finalment, tots els assistents van gaudir de la visita guiada per les instal·lacions. La comitiva va poder conèixer de primera mà l’àrea de creació dels projectes, vendes i màrqueting, i l’àrea d’investigació.