Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària, la junta directiva de Sant Cugat Empresarial a les instal·lacions d’ESADECREAPOLIS. Durant la mateixa s’ha analitzat la preocupant evolució de la pandèmia a Sant Cugat del Vallès, i a Catalunya en conjunt, on el risc de rebrot s’ha disparat aquests darrers dies per sobre dels 350 punts. A Sant Cugat els casos s’han multiplicat per tres en les últimes tres setmanes, dades que preocupen a l’associació empresarial.

L’entitat ha mostrat la seva inquietud per l’afectació que aquesta segona onada de la pandèmia pugui ocasionar sobre el teixit econòmic i empresarial. L’associació reclama que les noves mesures de restricció que s’anunciaran en les properes hores per frenar la crescuda dels contagis, protegeixin la salut de tots els ciutadans, però també els sectors econòmics més perjudicats per la crisi de la Covid-19.

Vals descompte universals

Durant la reunió també s’ha valorat la posada en marxa de la campanya ‘Gràcies! Compra a Sant Cugat’, que l’Ajuntament de Sant Cugat va presentar el passat 30 de setembre. El projecte, sorgit de la Taula d’Emergència Econòmica, compta amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial en la gestió de la campanya. La iniciativa, neix amb l’objectiu d’estimular les vendes en els establiments comercials de la ciutat, damnificats a conseqüència de la crisi econòmica derivada de la pandèmia. El consistori destinarà 600.000 euros per tal que les més de 30.000 llars de la ciutat disposin d’un val descompte de 20 euros per gastar en el comerç i restauració local durant un període de 45 dies.

Tribuna Sant Cugat Empresarial

Finalment, la junta directiva segueix ultimant els detalls de la propera edició de ‘Diàlegs – Tribuna Sant Cugat Empresarial’, que se celebrarà el proper mes de novembre, amb el patrocini de Banc Sabadell. L’esdeveniment d’enguany versarà sobre indústria i logística 4.0. La darrera edició del fòrum empresarial, celebrat el passat 18 de juny, va comptar amb la intervenció de la Directora de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat, Sonia Corrochano, que va analitzar la reactivació de les operacions després de la primera onada de la crisi de la Covid-19.