Joan Franquesa i Concep Curet, vicepresidents de Sant Cugat Empresarial, participen en l’acte de presentació i donen suport a la iniciativa

JGM 3858Wise People s’ha presentat a Sant Cugat amb la voluntat d’impulsar la inserció i reinserció laboral de les persones en la recerca de feina. Tot i que el punt de partida era fomentar la reinserció laboral de persones amb més de 45 anys, finalment ajudarà persones de totes les edats.

La presentació s’ha celebrat aquest dilluns en una festa a la plaça de Barcelona amb música en directe, activitats infantils i una xocolatada on han assistit més 100 persones.

Wise People té com a objectiu ajudar, acompanyar i intervenir en casos de persones que busquen feina, així com donar visibilitat als col·lectius en risc d’exclusió laboral i canviar la mirada de la societat i les empreses respecte aquest sector de la població. El president de l’entitat, Bernat Palomero, ha destacat la importància de ‘passar el dol’ de quedar-se a l’atur acompanyat i que tenen com a objectiu ‘rescatar talent’.

El president de l’entitat també ha explicat que Wise People ‘ha nascut per ajudar’ els mecanismes que 

JGM 3905

lluiten pel seu mateix propòsit. Aquesta voluntat de generar sinergies es materialitza amb la cessió per part del consistori d’un despatx a l’antic ajuntament. De fet, l’alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor el naixement de l’entitat, que considera un ‘recurs més’ que servirà perquè les empreses locals puguin contractar persones ben qualificades.

L’entitat, que fins aquest dilluns estava formada per una vintena de socis, ja està rebent noves sol·licituds i l’interès d’altres associacions i persones de poder col·laborar-hi.

Notícia publicada a Cugat.cat (27 de març de 2015)