Aquest passat dimecres 13 de juny es va celebrar, en sessió ordinària, la primera Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial del nou mandat. En la mateixa es van ultimar els darrers detalls de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper dijous 5 de juliol a les 19h al CAR de Sant Cugat, on s’analitzarà l’impacte de l’esport en l’economia mundial, aprofitant que enguany Sant Cugat és la Ciutat Europea de l’Esport.

Aquesta propera trobada empresarial comptarà amb les ponències del Director General de Dorna Sports, Manel Arroyo; del CEO de la casa d’apostes esportives Sportium, Albert Eljarrat; de la Periodista i Consultora especialitzada en els eSports de l’empresa Oppshunter, Pilar Calvo; i del Coordinador del Departament de Drets Esportius i relacionals amb la Lliga, de Mediapro, Daniel Margalef.

Aquesta nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es presentarà amb el suggerent títol d’“Esport i Economia Global”, estarà moderat pel periodista de RAC1, Jofre Llombart. Les inscripcions ja estan obertes.