El programa està adreçat a empreses de menys de 3 anys d’antiguitat, amb seu a Sant Cugat.

El programa té com a objectiu consolidar empreses de recent creació i impulsar tot el seu potencial de creixement, a través d’un programa de tres mesos de durada, que tindrà inici el proper mes d’octubre. Alhora crearà una xarxa de coneixement a través de mentors i coaches per tal d’impulsar el teixit empresarial i crear sinergies amb les empreses de la ciutat.

L’expertesa i àmplia trajectòria de persones empresàries i directives, transfereix a través del coaching, la fortalesa i les habilitats necessàries per a l’empoderament dels nous lideratges, amb l’objectiu d’assolir la solidesa dels seus projectes empresarials.

“A Sant Cugat tenim un teixit emprenedor ampli i amb un fort potencial. Sent conscients que des de la creació fins a la consolidació d’una empresa, sorgeixen grans reptes professionals que requereixen també de recursos i habilitats en l’àmbit personal; posem al seu abast un programa amb tota l’expertesa, trajectòria i coneixement de Sant Cugat empresarial, que aportarà recursos per l’empoderament dels nous lideratges que conformaran el futur teixit empresarial de la ciutat”, assenyala Elena Vila, Tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa, Formació i Comerç.

Objectius del programa

  • Desenvolupar en paral·lel els àmbits professional i personal.
  • Acompanyar en la consolidació empresarial.
  • Identificar noves oportunitats de negoci.
  • Potenciar els punts forts, i alhora identificar i reforçar els punts febles en la gestió empresarial.
  • Afavorir l’intercanvi de coneixements, habilitats i experiències.

Inscripcions
Fins al divendres 16 de setembre
Places limitades a 10 empreses participants
Enllaç per la sol·licitud: https://www.santcugatfeina.cat/espai-per-a-empreses/dinamitzacio-empresarial?tipus=102&idFormacio=4153

Durada del programa
Des del 3 d’octubre al 16 de desembre de 2022