• La B-40 apareix en tots els plans territorials i d’infraestructura des de l’any 1968 (el primer compromís del Ministeri va ser tenir la infraestructura operativa el 1996). Desenes d’anys després aquesta infraestructura, de molta importància per al teixit empresarial i econòmic del territori, encara no està acabada.

  • La connexió entre el Baix Llobregat i el Vallès a través de la Ronda suposa una actuació fonamental per articular una xarxa viària competitiva d’acord a les necessitats del sistema productiu local que permetria estalviar 24M d’euros a l’any per a les empreses de la zona.

Les organitzacions empresarials, entre elles Sant Cugat Empresarial, representants i/o propietaris d’empreses, organitzacions o institucions i persones a títol particular sota-signants ens adrecem al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, per traslladar la nostra queixa pels sistemàtics incompliments en la finalització de les obres del tram Terrassa-Abrera de la B40 (Ronda Vallès), i dir prou a cap nou ajornament.

MANIFEST EMPRESARIAL

Concentració del sector empresarial

Per aquest motiu, més de quaranta entitats i associacions empresarials del territori, convoquem una concentració aquest dimarts 31 de maig a les 10h a peu d’obra, concretament a la rotonda de connexió entre la B40 i la B120, amb l’objectiu de mostrar el nostre malestar amb els reiterats incompliments en la finalització d’unes obres molt importants pel nostre teixit productiu i econòmic.