Aquest migdia una delegació de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, encapçalada per la Tinent d’alcaldia de Promoció econòmica, ocupació, empresa i comerç, Elena Vila; i de Sant Cugat Empresarial, encapçalada per la Gerent, Silvia Trabalón, ha visitat la seu de l’empresa Geinstal a Sant Cugat.

L’acte s’emmarca dins d’una nova etapa de visites institucionals de Sant Cugat Empresarial a les empreses associades, per donar a conèixer les seves inquietuds, observacions i aportacions empresarials a Sant Cugat del Vallès en l’àmbit institucional.

La jornada ha començat amb la visita a les instal·lacions de Geinstal. Posteriorment la comitiva s’ha reunit amb representats de la companyia, encapçalats pel Director d’Explotació i Desenvolupament, Josep Manel Pérez, que després d’una breu presentació de la companyia i de les seves activitats, ha exposat les necessitats formatives professionals en el sector.

Visita Institucional Geinstal

Més sobre Geinstal

Geinstal és una empresa familiar fundada l’any 1994, amb reconegut prestigi en el sector del manteniment i en l’execució d’instal·lacions electromecàniques.

El seu equip tècnic té una dilatada experiència en l’execució de projectes, la implantació de serveis de manteniments tècnics i en la gestió d’operacions per aconseguir el màxim rendiment de les instal·lacions de la forma més eficient possible.