Aquest dilluns a la tarda, una delegació de l’Ajuntament de Sant Cugat encapçalada pel tinent d’alcalde, Pere Soler; la tinenta d’alcaldia, Lourdes Llorente; i la directora de promoció econòmica, Anna Álvarez; i de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president Jaume Vives; i la directora gerent, Silvia Trabalón; han mantingut una reunió amb representats de la Universitat Autònoma de Barcelona, per a presentar-los la candidatura de Sant Cugat per tal que la ciutat aculli la seu de l’Agència Espanyola de Supervisió de la Intel·ligència Artificial (AESIA).

Per part del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, han assistit a la trobada el rector  Dr. Javier Lafuente; i la Vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria, la Dra. Rosa María Sebastián. També ha participat a la reunió el Dr. Josep Lladós, professor i gran coneixedor d’aquest tema.

L’Ajuntament de Sant Cugat i Sant Cugat Empresarial es reuneixen amb la UAB per presentar la candidatura de la ciutat per acollir l’Agència Espanyola de Supervisió de la Intel·ligència Artificial