16035106662 e7b267c66b cL’emprenedoria corporativa ha estat el tema tractat en el primer debat del ‘Santcugatribuna en petit’, que ha tingut lloc el 16 de desembre de 2014 en el marc d’un dinar que ha reunit una vintena d’empresaris.

El director general del Grupo MH, Fernando Mazón, ha ofert una ponència sobre com implantar la filosofia i el lideratge emprenedor en grans i petites empreses. Per al ponent, que ha explicat com implantar a mitjà termini l’emprenedoria corporativa a les empreses, es tracta d’una estratègia basada en fomentar l’esperit innovador en cada treballador i que pot ajudar a adaptar-se als nous temps i anticipar possibles problemes en el futur. Aquesta trobada ha comptat amb la participació del tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas i Silvia Trabalón, Gerent de Sant Cugat Empresarial.

El ‘Santcugatribuna en petit’ és un dels nous formats impulsats per la Fundació Sant Cugat Actiu, juntament amb Sant Cugat Empresarial i Globalmed, per potenciar el contacte entre empresaris de la ciutat i la comarca. Amb una periodicitat mensual, aquesta sessió de networking està orientada afavorir l’intercanvi d’experiències empresarials en un format de dinar que se celebrarà en diferents restaurants de la ciutat.

Foto: Localpres