33003821053 5516a32799 zL’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament de Sant Cugat a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per a l’organització del Fòrum Sant Cugat Tribuna en les seves properes edicions.

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i l’Alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, han signat aquest acord de col·laboració, que té l’objectiu d’establir una sèrie d’accions que permetin donar un nou impuls al fòrum Sant Cugat Tribuna aquest 2017, que passa a anomenar-se a partir d’ara ‘Tribuna Sant Cugat Empresarial’, a fi de:

• Potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent
• Promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació i catalitzador de projectes d’activitat econòmica d’àmbit local, nacional i internacional
• Consolidar la col•laboració públic-privada endegada des de la creació del programa i materialitzada en nombroses activitats a la ciutat.

Amb aquesta signatura, Tribuna Sant Cugat Empresarial es consolida com un esdeveniment de primer ordre per a empreses i alts executius, pel que la trajectòria de Sant Cugat Empresarial, amb més de 10 anys d’història i principal lobby empresarial de la ciutat, serà el pilar fonamental per aconseguir-ho.

Sant Cugat Empresarial ja ha organitzat amb anterioritat altres grans esdeveniments amb molt bona acceptació entre el teixit empresarial de la zona, com va ser el 10è aniversari de la institució, al que varen assistir personalitats com el MHP Carles Puigdemont, i més de 650 convidats, entre empresaris i altres referents del sector arreu de Catalunya.

La primera nova edició de Tribuna Sant Cugat Empresarial tindrà lloc el proper 6 de juliol i no serà fins al darrer trimestre de l’any quan es desenvoluparà el segon fòrum empresarial. A ambdós actes s’esperen al voltant de 300 assistents entre representants d’empreses de primer nivell i empresaris de renom.

Tribuna Sant Cugat Empresarial també vol obrir les portes a totes les empreses que hi tinguin interès, i podran tenir-hi presència de moltes formes, ja sigui com a partner, sponsor, col·laboradors o corporate.
Pròximament es comunicarà la publicació d’un portal web específic a on es podran consultar totes les informacions referents al nou esdeveniment de Tribuna Sant Cugat Empresarial.

 

33003819913 cc2cae32b9 z