logo sceEl dimecres 8 de febrer ha tingut lloc lloc la Junta Directiva mensual de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on s’ha planificat l’estructura de les activitats principals d’aquest any.

Primerament, ha tingut lloc la incorporació a la Junta Directiva del nou President del Consell d’Administració d’ESADE CREAPOLIS, Ramon Aspa qui, a partir d’ara, participarà a la següents trobades per a representar al centre d’innovació situat al campus d’ESADE.

El President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, ha valorat aquest passat any de cara als resultats obtinguts per l’Associació: “Al 2016 hem incorporat més de 30 empreses com a nous associats, un fet positiu per a tots”. D’aquesta manera, Sant Cugat Empresarial segueix reforçant el paper de la institució com a principal referent empresarial de la ciutat.

A la reunió també s’ha dut a terme el tancament dels nous pressupostos plantejats per aquest darrer any i que han estat validats per tots els membres de la Junta, el que permet iniciar una nova temporada amb el suport per a poder impulsar totes les activitats planificades pel 2017 fins ara, com l’Assemblea General o la propera edició de Converses.

D’aquesta manera, el fet de tancar el 2016 amb èxit en les xifres d’associats i les tasques assolides en quant a les activitats i accions realitzades, fa que les perspectives per aquest any que comença s’hagin planificat per a mantenir i augmentar la qualitat i nivells de satisfacció de totes les empreses associades a Sant Cugat Empresarial.