Aquest dimecres PIMEC Vallès Occidental ha organitzat la primera trobada de reconeixement a les empreses del territori, amb l’objectiu de posar en relleu la importància de les micro, petites i mitjanes empreses, així com de les persones autònomes per a la competitivitat de la comarca del Vallès Occidental.

L’acte, celebrat a la Fundació 1859 Caixa Sabadell, ha comptat amb la presència de més de 200 empresaris i empresàries, juntament amb alcaldes i alcaldesses de la comarca i el secretari de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Una representació de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada per la vicepresidenta i gerent, Concepció Curet, els vocals Albert Salarich i Lluís Sisquella; així com diferents empreses associades han assistit a l’esdeveniment.

En el seu discurs, el president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha manifestat que “les empreses del Vallès Occidental creen ocupació, generen riquesa i la distribueixen de forma propera i familiar en el nostre territori”. Pujol també ha reivindicat la importància de la col·laboració publicoprivada per impulsar la competitivitat de les pimes i ha destacat la tasca institucional de la patronal.

Els Reconeixements Empresarials del Vallès Occidental, que han comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, han atorgat diferents distintius a iniciatives empresarials de la comarca. Els guardonats han estat l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès en la categoria de comerç; Aeroclub de Sabadell en la categoria del reconeixement a l’impuls de la formació professional; AEinnova en la categoria d’empresa innovadora; Nagual Alimentació pel seu creixement com a empresa industrial; Sabway Electric Mobility en la categoria de Joves Empresaris; així com els Col·legis d’Advocats de Sabadell i Terrassa, que han rebut el reconeixement a l’Associacionisme Empresarial.

L’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha entregat el reconeixement a la perspectiva de Diversitat i Sostenibilitat, a la Fundació Grup Hada, de Sant Cugat.

L’acte ha estat conduït per la periodista, conferenciant i comunicadora, Aura Costa, i ha comptat amb una ponència d’Alfons Cornella, expert en negoci, tecnologia i innovació. En la seva intervenció, el consultor ha parlat sobre les noves tendències de lideratge a les pimes, tenint en compte l’actual context i els avenços tecnològics, i ha explicat que “l’acceleració dels canvis en els negocis creixerà a les properes dècades, com a resultat del canvi als mercats i de la pressió positiva que exercirà el tàndem ciència-tecnologia, amb noves possibilitats de productes-processos que canviaran les regles del joc de la majoria dels negocis”.

Des de Sant Cugat Empresarial volem agrair al president Xavier Pujol la seva invitació, i felicitar a tots els premiats.

Pimec Vallès Occidental reconeix el teixit empresarial de la comarca