logo sceEl divendres 17 de febrer va tenir lloc la visita dels membres associats a Sant Cugat Empresarial a les instal·lacions del Club Junior, club esportiu santcugatenc especialitzat on es combina l’esport de lleure amb el d’alta competició, propulsant la idea d’un estil de vida centrat en el fitness i el wellness.

Club Junior celebra 100 anys d’història aquest 2017, un fet que el President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, va ressaltar: “És més que un club que hem de recolzar”. D’aquesta manera va fer referència al factor social i esportiu que ha representat el centre al llarg de la seva història i que segueix realitzant avui dia.

“Avui dia tornem a estar a un paradigma a on és molt important el món de l’esport i la salut”, va explicar Franquesa per a parlar del potencial que té Sant Cugat com a ciutat per a innovar en aquests aspectes gràcies a la tasca d’entitats com el Club Junior.

Un factor que es va veure representat en forma de ponència per representants del mateix club, qui varen protagonitzar una ponència sobre hàbits de vida saludables i consells per a millorar el benestar dels assistents, així com per parlar del potencial que ofereixen les instal·lacions del centre per a poder obtenir aquests resultats.

L’Associació esportiva Sant Cugat Creix també va participar a la jornada, presentant als assistents nous projectes que es portaran a terme a curt termini en referència a activitats esportives que enllaçaran amb el món esportiu i empresarial a la ciutat de Sant Cugat.

Finalment, es va realitzar una sessió de networking al Junior Restaurant, tot al voltant d’un refrigeri en el qual els assistents varen poder degustar preparacions amb elements saludables i obtenir un obsequi per part del club com agraïment per la visita.

 

logo sce

 

logo sce

 

logo sce

 

logo sce

 

logo sce

 

logo sce