Aquest dilluns al migdia representants de la Comissió de Sostenibilitat de Sant Cugat Empresarial, han mantingut una nova reunió de treball amb la comissionada per l’Emergència Climàtica de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i regidora de Sostenibilitat i Joventut, Alba Gordó, juntament amb representants tècnics de la regidoria de Sostenibilitat i de Promoció Econòmica.

Per part de la Comissió de Sostenibilitat han assistit a la reunió Olga Velasco (CEO de Marcove i vocal de la Junta Directiva de SCE); David Pedrerol (Director Executiu de l’empresa Indus); i Silvia Trabalón (Directora Gerent de Sant Cugat Empresarial).

Durant la trobada, l’associació empresarial ha traslladat les principals línies de treball que està preparant per dur a terme en els propers mesos des de la Comissió de Sostenibilitat, s’han trobat punts de col·laboració i ha manifestat la preocupació de l’impacte negatiu del cost de l’energia al teixit empresarial.

Per la seva part, el consistori ha transmès la seva preocupació per la situació de sequera que viu el país (actualment les reserves d’aigua de les conques internes de Catalunya estan al 37,5%), i ha exposat el Pla d’emergència en situació de sequera, aprovar recentment pel Ple de l’Ajuntament.

La reunió entre les dues parts ha accentuat la necessitat de seguir treballant conjuntament totes les propostes que permetin accelerar la transició energètica a Sant Cugat i s’han emplaçat per una nova reunió.