L’Ajuntament de Sant Cugat, en el marc de les jornades de transició energètica, ha organitzat aquest dimarts una jornada per tal de donar a conèixer al teixit empresarial de Sant Cugat els aspectes clau per l’aposta en instal·lacions d’energia fotovoltaica.

L’acte, celebrat a les instal·lacions de l’empresa associada Boehringer Ingelheim, ha comptat amb la presència de representants de la Comissió de Sostenibilitat de Sant Cugat Empresarial. Han assistit a l’acte Sílvia Trabalón (Directora gerent de Sant Cugat Empresarial); Olga Velasco (CEO de Marcove i vocal de la Junta Directiva de SCE); i David Pedrerol (Director executiu de l’empresa Indus).

La consultora Emelcat-Simbiosy, ha obert la jornada presentant aspectes d’interès per a les empreses a l’hora d’estudiar la implementació de les energies fotovoltaiques.

La jornada ha continuat amb un taula rodona d’experiències empresarials on han participat les empreses Banc Sabadell, Egarsat, Invertrima i Bon Preu-Esclat.

L’acte ha finalitzat amb la presentació dels projectes d’estalvi energètic impulsats per l’empresa Boehringer Ingelheim.