C8osZxvXYAAACUhEl dimecres 5 d’abril va tenir lloc la Junta Directiva mensual de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS, a on va destacar la visita del Responsable del Servei d’Atenció a l’empresa del Programa Incorpora de Fundació La Caixa, Ricard Vidal-Ribas, per a explicar els avantatges dels nous programes d’ajuts a la contractació de persones en risc d’exclusió per a empreses i que l’Associació difondrà entre els seus associats.

Actualment, el programa Incorpora ha comptabilitzat des del seu inici una inserció de més de 900 persones a Sant Cugat del Vallès. Amb les noves subvencions rebudes del fons europeu, la contractació amb ajuts per a empreses té com a termini el 31 de juliol, amb la previsió de realitzar 2000 contractacions més abans d’aquesta data.

Amb aquesta trobada, des del Programa Incorpora es compta amb Sant Cugat Empresarial per a posar en valor la nova campanya d’ocupació a Sant Cugat del Vallès entre tots els seus associats, qui poden sortir beneficiats de la contractació de nou personal que es trobi en risc d’exclusió social.

D’altra banda, els membres de la Junta de Sant Cugat Empresarial van valorar molt positivament la gran acceptació de la darrera Assemblea General amb més de 100 assistents, i que va comptar amb la conferència del periodista, ex corresponsal de TV3 als Estats Units i actual Director de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc Sabadell, Ramon Rovira.

Per a finalitzar la sessió, es van comentar els detalls de la recent signatura de l’acord de col·laboració entre l’Associació i l’Ajuntament de Sant Cugat, mitjançant Sant Cugat Actiu, per a l’organització del nou ‘Tribuna Sant Cugat Empresarial’, que tindrà com a objectiu establir una sèrie d’accions que permetin donar un nou impuls al fòrum Sant Cugat Tribuna a partir d’aquest 2017.

C8osZxvXYAAACUh