L’associació Sant Cugat Empresarial lamenta profundament la decisió del Govern espanyol de suspendre el projecte d’ampliació de l’Aeroport  Josep Tarradellas – El Prat. En aquest sentit, l’entitat reclama als Governs de la Generalitat i de l’Estat, que tornin a asseure’s a negociar per arribar a un nou acord per aprovar l’ampliació d’aquesta infraestructura tan necessària per a la recuperació econòmica del país i la creació de noves oportunitats. “Demanem que facin un esforç i seguin a negociar, que deixin la ideologia al costat i avantposin els interessos de la ciutadania, que defensin amb valentia i sense embuts l’ampliació de l’aeroport”, reclama el President de l’entitat, Jaume Vives.

El president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives sosté que l’Aeroport del Prat, amb el seu actual disseny i configuració, “està esgotant la seva capacitat”, i estima que el cost d’oportunitat de no portar a terme aquesta inversió pot resultar altíssima per a l’economia de Catalunya, ja que “es perd competitivitat d’una banda, i connectivitat en un món cada vegada més global, per l’altra”.

El màxim mandatari de l’entitat empresarial, assenyala que “Catalunya és una regió de rellevància econòmica i amb potencial per seguir mantenint un paper protagonista en la creació d’innovació tècnica i industrial, i és imprescindible que els nostres productes i emprenedors disposin d’una comunicació directa amb els actors principals del desenvolupament econòmic mundial”.