Epson presenta dos nous projectors de gamma alta per a home cinema, ideals per a fanàtics del millor cinema i gamers que busquen experiències immersives en gran pantalla. Aquests projectors Epson, que incorporen una font de llum làser i un nou xip de processament d’imatges amb resolució 4K, ofereixen alta lluminositat, alta qualitat d’imatge i una òptima flexibilitat d’instal·lació.

Epson presenta dos nous projectors làser 4K

L’excel·lent qualitat d’imatge d’aquests equips és resultat d’una combinació de tecnologies avançades; una alta relació de contrast dinàmic de 2.500.000: 1, resolució 4K (8,3 milions de píxels), compatibilitat amb HDR10 +, tecnologia 3LCD i una font de llum làser. Gràcies al desplaçament motoritzat de la lent i del zoom, resulta senzill aconseguir una projecció nítida i ben calibrada, amb una alta qualitat de visualització.

Amb la tecnologia 3LCD d’Epson s’evita l'”efecte arc de sant Martí” i permet gaudir de colors vius donada la seva alta lluminositat de 2.700 lúmens tant en lluminositat en color com blanc, en el cas de l’EH-LS12000B; i de 2.500 lúmens amb el EH-LS11000W.

A més, els amants dels videojocs podran gaudir de fins a 120 fotogrames per segon amb resolució 4K amb una latència d’imatge inferior a 20 ms.

Tots dos projectors són fàcils de configurar i instal·lar gràcies a les òptiques motoritzades compostes per un zoom òptic motoritzat 2.1x, enfocament motoritzat i desplaçament motoritzat de la lent de ± 96,3% en vertical i ± 47,1% en horitzontal.

José Pereira, product manager de videoprojectors d’Epson Ibèrica, assenyala: “Ja que cada vegada hi ha més gent que passa temps a casa gaudint de pel·lícules o fins i tot jugant amb família i amics, aquests projectors són ideals per a qualsevol usuari que vulgui portar la seva experiència de visualització a un nivell superior. Ara hi ha més llars que disposen de sales dedicades a home cinema, o espais prou grans com per gaudir de la millor experiència de cinema en gran pantalla que ofereixen aquests projectors”.