El fòrum empresarial comptarà amb les ponències de Roche, Grifols, Boehringer Ingelheim, Ferrer i Palex, companyies referents del sector Pharma, associades a Sant Cugat Empresarial.

El proper dijous 13 de maig a les 12h, es celebrarà una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial en streaming, sota el títol ‘La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia’.

L’esdeveniment, que es podrà seguir en streaming, comptarà amb les ponències del President i Conseller Delegat de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives; del Vicepresident d’Innovació de Grifols, José Terencio; del Director General de Boehringer Ingelheim Espanya, Peter Plöger; del Chief Executive Officer de Ferrer, Mario Rovirosa; i del CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell.

El Tribuna Sant Cugat Empresarial també comptarà amb la presència del Secretari General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, Raül Blanco, que intervindrà en la part inicial del fòrum. L’acte estarà moderat pel sots-director de RAC1, Jofre Llombart.

Sant Cugat Empresarial vol agrair el suport de totes els empreses i institucions que contribuiexen al desenvolupament i a la consolidació del Tribuna Sant Cugat Empresarial, com un dels espais de referència empresarial i networking destacat en l’àmbit català.