L’acte, que es va ajornar el passat 19 de març com a mesura de prevenció, comptarà amb la conferència del president de Cecot, Antoni Abad.

Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària, i de forma presencial per primera vegada després de la fi de l’estat d’alarma, la reunió de la Junta Directiva al QGAT Restaurant, Events & Hotel. En la mateixa, s’ha debatut com a principal tema, la adaptació de les empreses associades al nou entorn post-covid 19, i com s’està entonant la situació laboral per part de tots els agents de l’activitat econòmica.

D’altra banda també s’han ultimat els darrers preparatius de l’Assemblea General Anual de Sant Cugat Empresarial, que se celebrarà per mitjans telemàtics el proper dimecres 22 de juliol a les 17h. Durant la jornada corporativa de l’associació, que reunirà els directius de les empreses associades, es procedirà al balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior.

En aquesta ocasió, en el marc de l’assemblea es desenvoluparà la conferencia-col·loqui a càrrec del president de la confederació empresarial multisectorial Cecot, Antoni Abad.