presentacio acords fundacio scactiuPromoure l’emprenedoria, l’activitat econòmica i l’ocupació és el compromís que va adquirir el 21 d’octubre de 2014 el consistori, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, les Escoles Gimbernat, GFT i Banc Sabadell.

Els acords converteixen les Escoles Gimbernat i GFT en ‘copartners’ del centre d’emprenedoria social VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center, que promou l’Ajuntament. L’acord amb Banc Sabadell implica que l’entitat financera participi en l’estratègia emprenedora i comercial de la Fundació Sant Cugat Actiu.

L’Ajuntament ha segellat una aliança estratègica que, en darrer terme, vol generar ocupació a partir de la creació de nova activitat econòmica i de la millora de la competitivitat de l’economia urbana per continuar garantint la igualtat d’oportunitat i la cohesió social. Aquesta premisa entronca amb els acords signats amb GFT IT Consulting i les Escoles Universitàries Gimbernat que, amb el compromís, es converteixen en ‘copartners’ del nou centre d’emprenedoria social que promou el consistori: el VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center.

Tant la multinacional tecnològica com el centre universitari han instal·lat part del seu equip d’innovació al VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center. GFT acompanya diversos equips d’emprenedors en termes tecnològics, mentre que els alumnes de les Gimbernat reben assessorament. GFT ha aportat 45.000 euros per a l’arrencada del programa, més 15.000 més anuals a partir de 2015. El centre universitari ha donat el tret de sortida amb 25.000 euros i una aportació anual de 6.000 a partir de l’any vinent.

Font: Cugat.cat