Aquest dilluns el president de Sant Cugat Empresarial Jaume Vives, va assistir a la presentació de l’exposició ‘Sant Cugat del Futur’, que explica els eixos del nou barri de Ca n’Ametller.

Santcugatdelfutur.cat és l’exposició web que, des d’aquest dilluns, ofereix a la ciutadania les respostes sobre els principals reptes de futur que afronta Sant Cugat en àmbits com el desenvolupament, l’habitatge, les noves infraestructures de mobilitat, l’entorn verd, la participació i la qualitat de vida. El barri de Ca n’Ametller esdevé paradigma d’aquesta ciutat del futur i, també, el fil conductor d’un seguit de reflexions sobre les oportunitats que suposa aquest nou àmbit per a Sant Cugat.

L’àmbit de Ca n’Ametller suma 107,5 hectàrees i està format per sòls dels sectors de Can Mates, Can Rabella, Can Fontanals i Can Cabassa. Limita a l’oest amb l’AP7/B-30, al nord amb la carretera de Rubí, a l’est amb el Turó de Can Mates i al sud amb la via de FGC i Mira-sol. A l’entorn se situen elements clau com l’Hospital General, el Sant Cugat Centre Comercial i el parc del Turó de Can Mates. La majoria de l’àmbit pertany a privats. És per això que el projecte de Ca n’Ametller s’explica per la necessitat d’un lideratge públic en el desenvolupament del darrer barri de Sant Cugat amb el consens ciutadà i de partits.

El president Jaume Vives assisteix a la presentació de l’exposició ‘Sant Cugat del Futur’