Junta Directiva SCE 15 setAquest dimecres 14 de setembre va tenir lloc la reunió de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on es va comptar amb la presència del Tinent d’alcalde d’urbanisme i planificació econòmica i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Cugat, Damià Calvet.

D’aquesta manera, Calvet va tenir l’oportunitat d’observar el funcionament dels processos que es duen a terme periòdicament per part de Sant Cugat Empresarial. Amb aquesta invitació a la sessió plenària de la Junta, els representants de l’Associació van poder fer arribar les propostes plantejades per part de la institució amb l’objectiu d’aportar millores a les àrees d’urbanisme així com aquelles que puguin tenir repercussions al teixit empresarial de Sant Cugat.

Entre els principals punts aportats per l’Associació van destacar tres: la importància que el govern de Sant Cugat tingui clar que el món econòmic és un dels elements definidors de la ciutat i ho demostri amb la promoció de cara a la percepció pública; la sol·licitud d’un recull de la normativa santcugatenca sobre organització urbanística en forma de petit llibre; i el suggeriment de crear un servei d’atenció específic i separat per a les empreses per part del funcionariat de l’Ajuntament.

Un altra aspecte rellevant a la Junta va ser l’activa participació que està realitzant l’Associació en el nou format de la Jornada d’Emprenedoria BeBusiness, desenvolupada juntament amb la Cambra de Terrassa, ESADE CREAPOLIS i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Concretament, Sant Cugat Empresarial co-organitza l’activitat; “Ven el teu projecte”, que consistirà en un concurs per emprenedors que ofereix la possibilitat de presentar el seu projecte a la 8a Jornada d’Emprenedoria, un any de franc com a associat a Sant Cugat Empresarial i, en el cas del primer guanyador, un any d’estada gratuïta en un dels centre de negocis santcugatencs.

Amb les activitats desenvolupades dins del marc d’aquesta 8a Jornada, tots els organitzadors volen reivindicar la creació d’empresa com a principal element dinamitzador de l’activitat econòmica i la generació de riquesa i llocs de treball.

Finalment, el darrer punt d’aquesta passada Junta Directiva també es va destacar l’aposta de l’Associació per les noves tecnologies, que segueixen impulsant-se amb la recent creació d’un perfil d’Organització dins de la Facebook. D’aquesta manera Sant Cugat Empresarial passa a estar present a les principals xarxes socials; Linkedin, Twitter, Youtube i Facebook, per a poder mantenir el factor comunicatiu dins de la comunitat empresarial en totes les seves vessants.