Des de la seva fundació el 1942, la companyia associada s’ha centrat en el desenvolupament de tecnologies innovadores que ajudin a fer front als grans reptes de la societat.

Per celebrar el 80è aniversari de la companyia, Seiko Epson Corporation, inaugura l’Epson Museum Suwa a l’oficina central de Suwa-Nagano, al Japó. El museu està estructurat en dues seccions, que inclouen un renovat Museu Monozukuri i un nou Saló Històric, que brindarà als visitants l’oportunitat de saber-ne més sobre la història i els productes d’Epson des de la seva fundació. El Saló Històric, també conegut com a Memorial Hall, es troba ubicat on va ser l’edifici administratiu original de la companyia, una construcció que es va completar el 1945. Aquest espai històric ha estat renovat recentment, i s’obre al públic aquesta setmana.

La companyia que va donar origen a Epson, Daiwa kogyo, Ltd., es va fundar el maig de 1942. Durant aquestes vuit dècades, la companyia va evolucionar, mentre consolidava el seu ADN innovador i de fabricant tecnològic. El refinament de les tecnologies de precisió i micromàquines que Epson desenvolupava per a rellotges, i la seva aplicació a altres àrees, va ser el que va permetre impulsar el creixement de l’empresa.

Epson celebra 80 anys amb l'obertura del Museu Epson al Japó

Així mateix, de forma simultània, Epson també inaugura una pàgina web dedicada a la història, la filosofia i la visió de futur de la companyia, des de la seva fundació a l’actualitat, que ja es pot visitar a https://80th.epson.com/en