Aquest dijous, en el marc d’una trobada celebrada a l’Ajuntament de Sant Cugat, Sant Cugat Empresarial i la Fundació Catalunya Cultura han establert aliances per promoure la cultura i el desenvolupament empresarial a la ciutat.

La reunió, presidida per l´alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha comptat amb la participació de la gerent de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet, i de la directora de la Fundació Catalunya Cultura, Maite Esteve, així com altres representants de l’ajuntament.

La Fundació Catalunya Cultura, entitat que uneix esforços del sector privat i públic a favor de la cultura, ha mostrat el seu interès a enfortir la connexió entre l’àmbit empresarial i el món cultural. Des de la seva creació, la fundació ha congregat diverses empreses compromeses amb el mecenatge i la promoció cultural, reconeixent la importància de la cultura com a motor de desenvolupament per a la societat.

Durant la trobada, el consistori ha presentat l’ambiciós projecte de la nova biblioteca central Gabriel Ferrater, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i altres entitats públiques. Aquesta iniciativa s’erigirà com un centre cultural, de coneixement i innovació, en el qual Sant Cugat Empresarial s’involucrarà activament al costat d’altres actors de la ciutat.

Sant Cugat Empresarial i Fundació Catalunya Cultura es reuneixen amb l'alcalde de Sant Cugat