La xerrada celebrada aquest dimecres s’emmarca en els debats i intercanvis de coneixements que organitza la CECOT, coincidint amb el primer aniversari de la creació de l’oficina d’igualtat de la patronal multisectorial.

L’acte ha comptat amb una àmplia presència de representants empresarials i polítics, incloent la participació de la gerent de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet; i del regidor d’Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia, Albert Salarich.

L’Oficina d’Igualtat de CECOT celebra el seu primer aniversari i per celebrar-ho ha convidat a la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge a una trobada institucional dedicada a explorar la implementació dels plans d’igualtat a l’empresa.

L’acte celebrat aquest dimecres també ha comptat amb la presència de Laia Sabater i Pere Ejarque, assessors d’igualtat de la Cecot, que han ofert el seu punt de vista sobre la importància de la Igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.

L’acte ha finalitzat amb la intervenció de dos dues pimes que es troben en diverses fases del procés d’elaboració o implementació dels plans d’igualtat i sobre els reptes i les oportunitats que afronten les empreses en aquest àmbit. Han intervingut Esther Vives de Manipulados Vicopack i Irene García del Club Natació Terrassa.

Sant Cugat Empresarial assisteix a una trobada sobre la implantació dels plans d’Igualtat a les empreses amb la consellera Tània Verge