Aquest dimarts una representació d’empreses associades a Sant Cugat Empresarial ha dut a terme una visita a les instal·lacions d’Oxigen Data Center ubicades al parc empresarial de Can Sant Joan.

La jornada ha comptat amb la participació de representants de diverses empreses, incloent Moventia, Technica Engineering GmbH, Wavip, Acceso Corporate Partners, Catalònia Fundació Creactiva, Acciona Energía, Marlex, INDUS, Geinstal, Sant Cugat Comerç, IWG-Regus, Mans de Sant i 021 informàtics.

La visita ha estat encapçalada per Jordi Montero, Chief Strategy Officer d’Oxigen Data Center; Gustau Serra, director general de la companyia; i Xavier Soler, account manager de l’empresa associada.

L’esdeveniment ha començat amb un cafè de benvinguda, oferint als assistents l’oportunitat de socialitzar abans d’endinsar-se a la visita. Els participants han tingut l’oportunitat d’explorar les instal·lacions del centre de dades, conegut pel seu compromís amb la sostenibilitat tant pel que fa al disseny com a l’operació diària.

Durant la visita guiada, s’han destacat els criteris i pràctiques de sostenibilitat implementades a les instal·lacions, que abasten àrees com l’allotjament de serveis IT, la computació al núvol i el sistema de vigilància les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Oxigen Data Center ha aconseguit consolidar-se com un referent al sector tecnològic gràcies a les seves col·laboracions amb reconegudes empreses com Colt Technology Services, Dell Technologies, Fortinet, NetApp i Vertiv. A més, ofereix serveis a diversos sectors com el farmacèutic, industrial, tecnològic, universitari, sanitari i públic.

Com a empresa especialitzada en serveis IT i innovació tecnològica, Oxigen Data Center es distingeix pel seu enfocament en la gestió d’infraestructures intel·ligents i entorns Cloud d’alta disponibilitat, eficiència i sostenibilitat.

La visita empresarial a Oxigen Data Center ha proporcionat a les empreses participants una visió detallada de les pràctiques i tecnologies capdavanteres en l’àmbit de la gestió de dades i la sostenibilitat, reafirmant el compromís de Sant Cugat Empresarial i els seus associats amb la innovació i el desenvolupament empresarial sostenible.

Visita empresarial Oxigen Data Center

Jordi Montero, Chief Strategy Officer d'Oxigen Data Center.

Visita empresarial Oxigen Data Center

Visita Oxigen Data Center

visita empresarial Oxigen DC