Aquest divendres una representació de Sant Cugat Empresarial encapçalada per la Directora de Relacions Institucionals i Comunicació, Haidé Ibars, i de diferents empreses associades, han assistit a la XI edició del Business With Social Value, que s’ha celebrat  a l’Hotel Alimara de Barcelona. L’esdeveniment ha comptat un any més, amb la col·laboració de la Comissió d’Empreses amb propòsits de Sant Cugat Empresarial.

Aquest any el Business With Social Value s’ha emmarcat dins dels actes que el Ajuntament, Consorci de turisme i la Diputació de Barcelona realitzaran durant el mes de juny de 2022, per promoure la Sostenibilitat.

El Business With Social & Sustainable Value, vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de practiques -no tan sols Socials- sinó també amb d’altres que son vertebradores de la sostenibilitat: la Accessibilitat, el Medi Ambient i  la Defensa de la nostra Cultura i Patrimoni, mitjançant la incorporació en la seva cadena de valor, com a proveïdors, empreses socials i/o sostenibles.

Sant Cugat Empresarial assisteix a la XI edició del Business With Social Value