La funció de Màrqueting a les empreses està condicionada per l’entorn tecnològic creat principalment per les líders tecnològiques GAMMA. Les habilitats en Performance Marketing, Automatització, E-commerce i Analytics han esdevingut indispensables per tenir una posició competent en les professions relacionades amb el Màrqueting. Aquest Bootcamp t’ofereix un entrenament amb la funcionalitat dels programaris més utilitzats a les empreses en Màrqueting Digital, a més del criteri estratègic per posar la tecnologia a disposició del model de negoci.

El mètode docent del Bootcamp té com a objectiu entrenar-te amb els principals programaris aplicats a la funció de màrqueting digital per generar negoci: Meta i Social Ads, Salesforce Marketing Cloud, Shopify i Google Analytics 4.

El Bootcamp s’adreça a professionals titulats en actiu o professionals sense feina que cerquin actualitzar els seus coneixements i estar preparats per a l’ecosistema de màrqueting digital. Tot i això, si ets un professional júnior vinculat al màrqueting digital tant en empresa com en agència, aquest programa també és per a tu. Ofereixen diferents formats per adaptar-nos a cada situació de cada professional. Alguns dels perfils per cursar aquest Bootcamp són:

Executius de comptes en agències de màrqueting digital, agències de mitjans
> SEO/SEM Managers
> E-commerce Managers
> Social Media Managers
> Consultors especialitzats en màrqueting digital
> Project Managers en màrqueting digital

Més informació

L’escola de negocis ofereix unes condicions excel·lents als associats de Sant Cugat Empresarial per a l’edició de maig:

Contractant 1 Bootcamp –> 20% descompte sobre preu base (4950€)
Contractant 2 Bootcamps –> 40%
Contractant 3 o més Bootcamps –> 50%