El proper dimecres 6 d’octubre, a partir de les 19h, es celebrarà a Casa Fuster Masia Sant Cugat una nova edició de Converses, el col·loqui i sopar de Sant Cugat Empresarial, sota el títol de ‘Cultura i Economia’.

L’esdeveniment, amb el patrocini de CaixaBank, i l’esponsorització de Sorea, comptarà amb les ponències del President Executiu de Fluidra i de la Fundació Catalunya Cultura, Eloi Planes; de la CEO de Gaudi-U-Música i Project Manager de la Sant Andreu Jazz Band, Blanca Gallo; i del Director de Formació d’Assegurances Catalana Occident, Manel Farré. L’acte estarà moderat per la Vicepresidenta de Sant Cugat Empresarial, Concepció Curet.

La darrera edició de Converses celebrada l’any 2019, que va debatre sobre la Responsabilitat Social Empresarial, va reunir a més d’un centenar d’empresaris de la ciutat i comarca.

Les inscripcions per a l’esdeveniment es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Més sobre Converses

Converses és una trobada a on els empresaris i professionals poden establir enllaços i crear sinèrgies entre ells. Amb el format de debat entre dos convidats especials, el programa té una sessió de networking al programa, on els assistents poden debatre sobre els diferents aspectes dels diàlegs i conversar amb els seus protagonistes.