Mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre el president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, i el president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, s’ha formalitzat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats, que té per objectiu la divulgació i foment del talent i el coneixement, per mitjà del congrés anual “Talent & Knowledge Congress”.

Aquest congrés, presentat també durant la jornada, compta amb la col·laboració, a més, d’ESADE Creapolis, com a espai on tindran lloc les ponències i trobades del congrés els propers 26 i 27 de novembre, en aquesta primera edició. El futur del Talent & Knowledge Congress passarà per una fira que serveixi de punt de trobada del sector, tal i com ha avançat Recolons.

El conveni marc entre Impulsa Talentum XXI i Sant Cugat Empresarial permet que el col·lectiu d’empresaris vallesans que formen part de SCE coneguin de primera mà i tinguin accés a aquest congrés. A més, regula la organització d’aquesta primera trobada internacional, en que la Fundació esdevé l’organisme convocant, i Sant Cugat Empresarial, l’entitat amfitriona.

El conveni tindrà una durada d’un any però es preveu renovar-lo per a donar continuïtat a aquest congrés pioner, que vol posar a l’abast de les empreses, pimes i professionals, un conjunt de continguts basats en el talent, els intangibles empresarials, i la transferència de coneixement a l’interior de les empreses i en l’ecosistema emprenedor del país.