El dilluns 9 de setembre es va celebrar la quarta edició del Foodie Day, un esdeveniment que va reunir més de 450 professionals del sector gastronòmic de la ciutat. Com en edicions anteriors, l’acte va tenir lloc a la majestuosa terrassa del Belbo Terrenal. El moment central de la jornada va ser una xerrada captivadora sobre gastronomia, amb la participació de figures reconegudes com Rodrigo de la Calle, Albert Raurich, Carme Ruscalleda i Oriol Castro, sota la moderació de Mónica Ramírez. Durant aquesta conversa distesa, es van tractar temes d’interès com la identitat cultural de la cuina, la gestió de restaurants, nous projectes i els reptes personals i professionals que enfronta el sector.
L’associada HUMITAS va presentar la seva nova línia d’olis verge extra que procedeixen de la finca situada en el municipi de Roquetes, Baix Ebre, just on comença el Parc Natural Els Ports, a les faldilles de Mont Caro. Amb el seu soci AMBOLI, marques vinculades a la família Foodie Culture Barcelona, van oferir als assistents un tast de les seves tres varietats d’olives: Sevillenca, Morruda i Farga, afavorint un ambient de degustació i convivència.
Els participants van gaudir d’una tarda agradable en companyia de col·legues del sector, en un entorn de retrobament càlid i relaxat, especialment benvingut després d’un estiu calorós.
Si voleu adquirir les tres varietats com a regal d’empresa o per ús personal, no dubteu a demanar les comandes amb un 10% de descompte per a les sòcies i socis de Sant Cugat Empresarial.