El passat mes de juny Sant Cugat va rebre el títol de Ciutat de la Ciència i la Innovació de part del Ministeri de Ciència i Innovació del govern d’Espanya. El reconeixement distingeix el compromís i l’aposta del consistori per fomentar la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (I+D+I) al municipi, així com el suport donat a empreses locals amb component científic, tecnològic i d’innovació. Amb aquest guardó Sant Cugat ha passat a formar part de la Red Innpulso, un fòrum de trobada i de definició de polítiques locals innovadores on es comparteixen experiències i projecte.

Sant Cugat Empresarial assisteix a una trobada empresarial dedicada a la xarxa Red Impulso

El passat divendres una representació de Sant Cugat Empresarial, i de diferents empreses associades, van assistir a una trobada empresarial organitzada per l’Ajuntament de Sant Cugat, on es van exposar quins són els objectius i les principals línies de treball de la Red i els projectes que es duran a terme des de Sant Cugat.

L’acte celebrat a la Sala Clavé del Teatre de la Unió, va comptar amb la presència del secretari Sergio Serna secretari tècnic de la Red Impulso.

Sant Cugat Empresarial assisteix a una trobada empresarial dedicada a la xarxa Red Impulso

Sant Cugat Empresarial present a l’acte, juntament amb les empreses associades Sant Cugat Comerç, Explainers Group i la Fundació Vinne.