El passat dilluns, les comissions de Territori, Sostenibilitat, Mobilitat, Innovació i Talent de l’associació, representades per Olga Velasco, Silvia Martí, Eliane Guiu, David Pedrerol i Concepció Curet, gerent de Sant Cugat Empresarial, van mantenir una reunió de treball amb representants de l’Ajuntament de Sant Cugat. Per part de l’associació, també va assistir el secretari, Joan Franquesa. L’objectiu de la trobada va ser presentar els interessos dels socis de l’associació i alinear actuacions en benefici dels associats i de la ciutat.

Per part del consistori, van assistir a la reunió la tinenta d’alcaldia, Cristina Paraira; el regidor d’Empresa, Innovació, Internacionalització i Energia, Albert Salarich; el regidor d’Urbanisme i Medi Natural, Angel Pedrós; el director de l’Àrea de Serveis Urbans, Josep Solà; la directora de l’Àrea d’Urbanisme i Medi Natural, Elsa Ibar; i la cap de Servei de Comerç i Empresa, Esther Samon. Per part de l’assoca

Aquesta reunió marca l’inici d’un cicle de trobades de treball que es realitzaran de manera periòdica per tractar i avançar en temes concrets. L’objectiu és establir una col·laboració estreta i constant entre Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament per impulsar iniciatives que afavoreixin el desenvolupament empresarial i millorin la qualitat de vida a la ciutat.

Les Comissions de Territori, Sostenibilitat, Mobilitat, Innovació i Talent Inicien Reunions de Treball amb l'Ajuntament