Aquest dimecres una comitiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel president, Jaume Vives; la vicepresidenta i gerent en funcions, Concepció Curet; i la directora de relacions públiques i comunicació, Haidé Ibars; han visitat les instal·lacions de la farmacèutica Uriach a Sant Cugat, de la mà dels seus consellers, Enrique Uriach i Juan Uriach, membres de la cinquena generació de la companyia.

A la visita també han assistit el conseller de Salut, Manel Balcells, i l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla.

Sant Cugat Empresarial realitza una visita institucional a Uriach

Durant la visita, els representants de la farmacèutica han realitzat una breu presentació de l’empresa familiar que enguany celebra 185 anys d’història. Fa més d’una dècada que la companyia va decidir emprendre la seva transformació estratègica cap al Natural Consumer Healthcare (productes amb les millors formulacions, ingredients tan naturals com sigui possible, i potenciades per la ciència i la innovació).

Sant Cugat Empresarial realitza una visita institucional a Uriach

Un negoci en què van ser pioners a Espanya i que durant els darrers deu anys han consolidat a través de creixement accelerat orgànic i inorgànic. Actualment, Uriach compta amb filials pròpies a Espanya, Itàlia, Portugal, Alemanya, Àustria, Suïssa i Romania, la qual cosa la posiciona com la primera empresa en aquest segment de mercat amb més presència directa al continent.

La companyia fa pocs mesos que ha instal·lat les seves oficines corporatives a l’edifici Sant Cugat Green de la ciutat.