El proper dijous 5 de juliol es celebrarà al CAR de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “Esport i Economia global”. Durant la trobada empresarial, es tractaran temes relacionats amb els drets d’imatge, les apostes esportives online, o el fenomen imparable dels eSports.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències del Director General de Dorna Sports i Vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo; del CEO de la casa d’apostes esportives Sportium, Albert Eljarrat; de la Periodista i Consultora especialitzada en els eSports de l’empresa Oppshunter, Pilar Calvo; i del Coordinador del Departament de Drets Esportius i relacionals amb la Lliga, de Mediapro, Daniel Margalef. L’acte estarà moderat pel periodista de RAC1, Jofre Llombart.

El programa del Tribuna Sant Cugat Empresarial serà el següent:

· 19:00h.          Recepció.

· 19:30h.          Benvinguda i parlaments.

· 19:45h.          Inici de la conferència “Esport i Economia global”.

· 21:00h.          Sopar relacional.

· 22:30h.          Cloenda de l’acte.

L’associació Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitzen aquesta nova edició amb l’objectiu de potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associat de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilitat. A més, té la voluntat de promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació, i catalitzador de projectes d’activitat econòmica en l’àmbit local, nacional i internacional.

La darrera edició del fòrum empresarial santcugatenc celebrat el passat 14 de febrer, centrat amb les perspectives del sector immobiliari a Catalunya, va reunir unes 250 persones al QGAT Business & Events de Sant Cugat del Vallès.