Aquest dijous al vespre una representació de Sant Cugat Empresarial encapçalada pel president Jaume Vives; i la vicepresidenta, Concepció Curet; ha assistit a l’acte de lliurament dels Premis Cambra, que organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa.

L’acte, celebrat al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, ha reivindicat la necessària i urgent finalització de la B-40, el Quart Cinturó, com a infraestructura cabdal per l’activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra, de Catalunya en general i on el potencial d’Olesa de Montserrat és molt significatiu.

En les tres categories obertes a concurs, l’entitat ha lliurat el Premi Cambra a la Internacionalització a European Flavours & Fragrances Spain (Rubí); el Premi Cambra a la Innovació a Bio-Fil (Terrassa) i el Premi Cambra a la Sostenibilitat a Hercal Diggers (Terrassa).

La Cambra també ha guardonat la trajectòria empresarial de Josep de C. Torrella Cascante, president i fundador de Torrella Ingeniería – Arquitectura, amb el Premi Cambra 2022 al Lideratge Empresarial.

Sant Cugat Empresarial assisteix a l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2022