Epson torna a Fespa aquest mes de maig amb un estand que inclourà el llançament de nous productes i diverses aplicacions. La presència de la companyia associada s’ha dissenyat per mostrar com la tecnologia d’impressió Epson pot crear productes d’alta qualitat i optimitzar el flux d’ingressos de negocis d’impressió.

Epson reforça la seva posició al mercat d’impressió tèxtil amb una important millora de la seva impressora SureColor F2100 DTG (Direct To Garment, o impressió directa sobre peça confeccionada) incorporada a la seva nova SC-F2200.

La nova SureColor F2200 és ideal per a empreses emergents o empreses de volum mitjà que necessitin alts nivells de flexibilitat i precisió amb terminis de lliurament ràpids.

Amb un disseny pla i molt compacte que permet una fàcil instal·lació en espais més petits, la SC-F2200 millora la seva flexibilitat gràcies al programari GarmentCreator2 inclòs d’Epson, que no només permet la impressió de DTG & DTFilm, sinó que millora la qualitat de reproducció de línies fines i textos petits.

“Encara que el mercat DTG s’ha convertit en un gran desafiament”, afirma Jordi Yagües, Business Manager Commercial & Industrial d’Epson Ibérica, “aquest desenvolupament ofereix a les empreses que comencen la seva activitat i empreses amb un volum de producció mitjà una opció molt rendible i flexible que ofereix una qualitat excepcional i es pot ampliar fàcilment per donar resposta a necessitats futures”.

En un altre lloc de l’estand es realitzaran wrappings de jet esquís, esquís, taules de surf, gandules i tovalloles amb colors vius. L´estand comptarà amb peces d´alta costura amb dissenys originals sobre una àmplia varietat de teixits, elaborats per alguns dels principals dissenyadors de moda a nivell mundial.

L’àmplia varietat de productes a exposar demostra les nombroses i flexibles aplicacions de la gamma d’impressores Epson SureColor, amb les darreres tecnologies de sublimació de tinta, DTG, cartelleria (que inclou UV, eco-solvent i resina) i impressió tèxtil directa.

“Aquest any a Fespa intentarem demostrar com la tecnologia d’impressió digital d’Epson permet crear productes personalitzats, a mida i de gran bellesa que milloren les nostres vides”, explica Jordi Yagües, d’Epson Ibérica.

“Moltes empreses petites i mitjanes estan utilitzant la tecnologia d’impressió digital d’Epson per produir i comercialitzar elements molt pràctics i personalitzats amb un disseny exclusiu, cosa que mostrarem al nostre estand a través de grans exemples i articles”.

Epson Fespa