Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, Sant Cugat Empresarial ha posat en valor el paper de les dones en la societat actual, i ha reclamat seguir treballant per a una igualtat real entre homes i dones. Segons l’associació, malgrat els avenços, “encara queda molt treball per fer a l’hora de posar fi a les desigualtats, les violències i les discriminacions existents”.

Assemblea General

Durant la sessió, també s’han ultimat els preparatius de l’Assemblea General Anual de Sant Cugat Empresarial, que se celebrarà el proper dijous 30 de març, a les instal·lacions de ‘El Sant Cugat Hotel’. Durant la jornada corporativa de l’associació, que reunirà als directius de les empreses associades, es procedirà al balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior.

En aquesta ocasió, en el marc de l’Assemblea es desenvoluparà una conferència a càrrec de l’empresa automobilística alemanya Porsche.

Assemblea General Sant Cugat Empresarial 30 de març