L’associació d’empresaris de Sant Cugat del Vallès, Sant Cugat Empresarial, ha valorat les mesures econòmiques anunciades pel govern espanyol, d’impulsar un pla de 200.000 milions d’euros per esmorteir l’impacte de la crisi del coronavirus.

El President de l’associació, Joan Franquesa, ha assegurat que “el mercat tal i com el coneixem farà fallida. La lògica de l’oferta i la demanda desapareixerà, es deixarà de produir, de prestar serveis i per tant el consum caurà com mai ho hem vist”. Segons el President, les mesures de l’Estat arriben tard i només seran efectives si s’apliquen amb urgència, “són excepcionals i sembla que estan ben adaptades a la realitat del moment, però cal aplicar-les de forma àgil i efectiva per poder dotar de liquiditat a les empreses”.

Sant Cugat Empresarial es posa al servei de les autoritats públiques per si els hi cal ajuda en detectar les necessitats ordinàries de les companyies i els autònoms, a fi i efecte d’aconseguir la seva supervivència i  salvar el màxim nombre de llocs de treball.

Des de l’associació Sant Cugat Empresarial es feliciten les propostes de les autoritats públiques, les de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, les de la Generalitat de Catalunya i les de l’Estat espanyol, però es vol reiterar la necessitat d’aplicar les mesures amb urgència.