fMitjançant la innovació, creem valor. La gestió de la innovació tendeix a seguir un model molt més obert i busca integrar també la innovació que porten  universitats, centres tecnològics o altres empreses de l´entorn local o global.

En aquests moments estem treballant en un parell de projectes d’innovació disruptiva que pensem que tindran un impacte molt rellevant en els nostres clients i la indústria en general. Un d´ells és una nova línia d´impressores de gran format basada en tecnologia PageWide (consisteix en un capçal d’impressió estàtic que cobreix tota l´amplada de la pàgina) que ens permetrà oferir impressions molt més ràpides i en color al mercat reprogràfic.

L´altre gran projecte gira al voltant de la impressió 3D. Estem desenvolupant una nova tecnologia, Multi Jet Ink Fusion, que pensem que esdevindrà una nova revolució industrial, ja que oferirà velocitats d’impressió 10 vegades superiors a les existents, millors acabats i a costos extremadament competitius.

En aquest sentit veiem el futur amb molta il·lusió i amb molta confiança sobre les possibilitats que tenim de seguir oferint valor als nostres clients i fent créixer el negoci apostant de manera decidida per la innovació.

Com es desenvolupa i com s’integra la cultura de la innovació dins de l’estructura de gestió de l’empresa. Com és fomenta la creativitat de l’equip professional?

HP des dels seus inicis fa ja quasi 75 anys. ha tingut la innovació com a part fonamental del seu ADN. No hem d’oblidar que Bill Hewlett i Dave Packard, els fundadors de l´empresa, eren dos enginyers que van arrencar el negoci en un garatge, a partir d’una idea basada en innovació tecnològica.

Segueix llegint l’entrevista aquí