DrMa ero portadaLa nostra diferenciació radica en la innovació: hem incorporat l’última tecnologia en medicina estètica i en longevitat activa, pionera a Europa.

A més, revertim el nostre coneixement en projectes solidaris d’atenció mèdica i desenvolupament orientat a nens de Guinea Bissau.

A primers d’any IM CLINIC va obrir les seves portes a Sant Cugat. Un centre que ofereix un concepte sanitari completament diferent que combina disseny, comoditat, relax i tecnologia mèdica innovadora orientat a l’excel.lència. El reconegut cirurgià plàstic Dr. Ivan Mañero és l’ànima mater d’aquest centre. Amb 6.000 m2 dedicats a la bellesa, la salut i la vida saludable, es defineix com un centre revolucionari fruit del compromís entre dos factors: el benestar i el confort dels seus pacients, junt amb l’aposta per la tecnologia més innovadora i solvent en els camps de la cirurgia plàstica, la medicina estètica, la salut estètica, vascular, oftalmològica i dental, així com en la nova àrea de longevitat activa.

Llegeix l’entrevista sencera