bonÀrea i el Club Junior han arribat a un acord per incloure el primer Box online a la comarca del Vallès Occidental. El Box estarà situat a les instal·lacions de l’entitat esportiva (Passatge Sant Mamet 3-5, 08195, Sant Cugat del Vallès) i serà accessible per socis i no socis del Junior, dins l’horari habitual del Club.

El Box bonÀrea és un sistema innovador de consignes refrigerades que permet la recollida gratuïta de comandes online amb tres tipus de compartiments en funció de les necessitats de cada producte: refrigerat, congelat i isoterm.

La comanda es realitza còmodament des de qualsevol ordinador, smartphone o tableta amb connexió internet a www.bonarea.com o a través de la pròpia app (disponible a Google Play i App Store) i després es recull ràpidament amb el vehicle a l’hora i lloc seleccionats.

Avantatges:

  • Més de 12.000 articles al teu abast.
  • Mateix preu dels articles que a les botigues bonÀrea.
  • Sense cost de preparació ni gestió.
  • Canvis i devolucions a qualsevol de les més de 480 botigues bonÀrea.

El Club busca i reafirma la seva aposta per oferir un servei integral i de valor per a les famílies i membres que formen el Junior gràcies a la col·laboració d’empreses líders com bonÀrea.

Actualment bonÀrea disposa de 36 Box repartits entre les províncies de Lleida, Barcelona, Tarragona i Osca, i té previst continuar ampliant-ne el nombre, per poder donar millor cobertura i servei.