Tribuna SCE - Geoestratègia i Empresa

Tribuna Sant Cugat Empresarial
“Geoestratègia i Empresa”

17 / NOVEMBRE / 2022 – Qgat Restaurant Events & Hotel

Tribuna SCE - Geoestratègia i Empresa

El Tribuna Sant Cugat Empresarial NOVEMBRE 2022 en imatges

PROGRAMA

Dijous, 17 Novembre 2022 · 18:30h – 22:00h
Lloc: QGAT Restaurant, Events & Hotel
Sant Cugat del Vallès

El proper dijous 17 de novembre es celebrarà al QGAT Restaurant, Events & Hotel de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “Geoestratègia i Empresa“.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències del Director Adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana; de la Redactora d’Internacional de Catalunya Ràdio, Cèlia Cernadas; i del Director del CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs), Pol Morillas. L’acte estarà moderat pel periodista, Jofre Llombart.

PROGRAMA

18:30h Recepció dels assistents.

19:00h Inici del Tribuna Sant Cugat Empresarial.

20:00h Torn de preguntes.

20:15h Sopar relacional.

22:00h Cloenda de l’acte.

PONENTS

Tribuna SCE - Enric Jualiana

Enric Juliana

Director Adjunt de La Vanguardia

Enric Juliana Ricart (Badalona, 1957) és un periodista espanyol. Corresponsal de La Vanguardia a Itàlia entre el 1997 i el 2000, actualment és director adjunt del diari i està al capdavant de la seva delegació a Madrid.

Tribuna SCE - Cèlia Cernadas

Cèlia Cernadas

Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB i Màster de Relacions Internacionals per l’IBEI.

Cap d’Internacional de Catalunya Ràdio en dues ocasions i corresponsal als EUA (2015-2017). Com a enviada especial ha cobert eleccions, crisis migratòries, crisis humanitàries, revoltes socials o conflictes i postconflictes a multitud de països: Ucraïna, Bòsnia, Turquia, Grècia, Senegal, Iraq, Síria, Líbia, Rússia, Kènia o Mèxic, entre d’altres. Ha col·laborat en altres mitjans (La Vanguardia, diari Ara), va ser directora del Diari de Sant Cugat i va treballar a Ràdio Sant Cugat. Durant 2009 va viure a Bolívia com a responsable d’un projecte de formació a periodistes gestionat per l’International Centre for Journalists de Washington. Imparteix regularment classes de màster, tallers i conferències sobre actualitat i periodisme internacional.

©Fotografia: Bernat Millet, Tot Sant Cugat

Tribuna SCE - Pol Morillas

Pol Morillas

Director CIDOB

És director del CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). És politòleg, doctor en Ciència Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics. Ha exercit docència en diverses universitats, incloent la Universitat Autònoma de Barcelona, Blanquerna i ESADE. És també membre de l’Observatori de Política Exterior Europea (IBEI). Anteriorment, ha estat Cap de l’Àrea de Polítiques Euro-Mediterrànies a l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), coordinador del Comitè Polític i de Seguretat del Consell de la Unió Europea i assessor en Acció Exterior al Parlament Europeu.

Ha publicat nombrosos articles d’investigació en revistes acadèmiques, think tanks i articles d’opinió sobre dinàmiques globals, integració europea, política exterior europea i relacions euro-mediterrànies, entre d’altres. El seu últim llibre és Strategy-Making in the EU. From Foreign and Security Policy to External Action publicat per l’editorial Palgrave Macmillan el 2019 i ha estat codirector del documental ‘Bouncing Back: world politics after the pandemic’ (2021), que proposa una reflexió sobre les dinàmiques de conflicte i oportunitats per a la cooperació.