Tribuna Sant Cugat Empresarial
“La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia”
Ferrer, Roche, Palex, Boehringer i Grifols

13 / MAIG / 2021 – Auditori EsadeCreapolis

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial MAIG/2021

El Tribuna Sant Cugat Empresarial MAIG/2021 en imatges

PROGRAMA

13 de maig de 2021
Lloc: Auditori EsadeCreapolis
Sant Cugat del Vallès

 12: 00h Inici de l´acte

  • Benvinguda a càrrec del Presindent de Sant Cugat Empresarial, el Sr. Joan Franquesa
  • Intervenció del Secretari General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Sr. Raúl Blanco

12:15h. Inici del col·loqui a càrrec de:

  • Sr. Jose Terencio, Vicepresident d’Innovació de Grifols.
  • Sr. Peter Plöger, Director General de Boehringer Ingelheim Espanya.
  • Sr. Jaime Vives, President i CEO de Roche Diagnòstics a Espanya.
  • Sr. Xavier Carbonell, CEO del Grup Palex.
  • Sr. Mario Rovirosa, Chief Executive Officer de Ferrer.

13:45h Precs i preguntes

14:00h Cloenda de l’acte

PONENTS

Jose Terencio, PhD

VP Innovation GRIFOLS

Llicenciat en Biologia amb especialització en Bioquímica per la Universitat de València, màster en R + D de fàrmacs per la Universitat de Navarra, doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona, programa de gestió del desenvolupament (PDD) per IESE Business School , i un Màster en Gestió Financera i de Responsabilitat per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Tinc més de 26 anys d’experiència a la indústria farmacèutica, passant 15 anys en diferents funcions en R + D com a farmacòleg científic i director d’I + D, i en els darrers 11 anys he participat directament en activitats d’empresa corporativa. tenia com a objectiu adquirir innovació externa a Grifols mitjançant inversions en accions i associacions, essent membre del consell d’administració d’algunes de les nostres empreses invertides. Actualment sóc vicepresident d’innovació a Grifols, sent responsable de GIANT, que és la divisió Grifols que gestiona les activitats d’innovació externa.

Peter Plöger

Director General Boehringer Ingelheim España S.A.

Peter Ploeger s’incorpora a Boehringer Ingelheim Espanya després de ser el màxim responsable de la companyia al Brasil. Llicenciat en Enginyeria Mecànica a la Universitat Tècnica de Darmstadt (Alemanya) ia la Universitat de Califòrnia de Berkeley (EUA), posseeix a més un MBA en Business Administration per la Universitat de Munic. Es va incorporar a Boehringer Ingelheim en 2003, on va treballar durant sis anys a l’àrea de Finances de la seu central de Ingelheim, el 2010 va assumir la posició de màxim responsable de Finances al Brasil després del qual va accedir a Direcció General. Abans d’arribar a Boehringer Ingelheim, Ploeger va treballar a Munic com a consultor en A.T. Kearney, on va dur a terme projectes estratègics per a diverses multinacionals.

És membre de la Junta Directiva i de el Consell de Govern de Farmaindustria, patró de la Fundació Princesa de Girona i soci de l’Cercle d’Empresaris.

Jaume Vives Arqués

CEO ROCHE

Ha desenvolupat la seva carrera professional durant més de 30 anys en el sector de la biotecnologia, ocupant diverses posicions en màrqueting, vendes i en la direcció d’empreses a Alemanya, Espanya i diferents països de Llatinoamèrica.

Des de 2007 és president i conseller delegat de Roche Diagnostics a Espanya, sent a més el responsable de l’àrea de Diagnòstic Centralitzat per a la regió d’EMEA-LATAM.

Jaume forma part del Consell de Direcció de la regió d’EMEA-LATAM de la Divisió Diagnostics del Grup Roche, és membre del Comitè Executiu de FENIN (Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària) i de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial.

Xavier Carbonell Castellón

CEO PALEX

Barcelona 1970. És llicenciat en Medicina i Cirurgia 1994 amb un post-grau en medicina de l’esport. Resident a l’Hospital Vall d’Hebron 1995 al 1998 i posterior pràctica privada a Clínica Teknon amb Dr. Baselga fins al 2000.

EMBA a ESADE 2003-2004. Director Mèdic i de Màrqueting a Novartis Oncology 2000-2004. Director d’Espanya d’ Amgen Oncology 2004 -2007. Membre del comitè executiu Europeu i responsable de màrqueting a nivell internacional (USA).

Xavier Carbonell és CEO del Grup Palex del setembre del 2007 fins actualitat. Board Member Grup Palex, Board Member Cytocore Inc (NASDAQ) 2011-2017, Board Member d’Abex Excel·lència Robótica des de el 2016, Board Member de Dermalumix 2017-2018, membre del Comitè Executiu de FENIN (Federació Espanyola d’empreses de Tecnologia Sanitaria) des de 2017, i membre de la Comissió d’Industria i de la Comissió d’innovació de la Camara de Comerç d’Espanya.

Mario Rovirosa

CEO FERRER

Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Es va incorporar a Ferrer el 2016 com COO i, dos anys més tard, va passar a ocupar el càrrec de CEO. Previ a Ferrer, ha treballat durant més de 22 anys en la indústria farmacèutica en altres companyies familiars d’àmbit internacional, com Almirall i Chiesi a Espanya i Itàlia.