El futur del món de l’economia, de la qualitat de vida i la innovació

6/JUL/17 – Teatre auditori Sant Cugat

Imatges del Tribuna Sant Cugat Empresarial JUL/17

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial JUL/17

PROGRAMA

  • 13:00h Recepció
  • 13:20h Benvinguda i parlaments
  • 13:30h Conferència a càrrec d´Aleix Valls (CEO Mobile World Congress) i Marc Vidal (Divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital). Moderat per Jofre Llombart
  • 14:30h Dinar relacional
  • 16:00h Cloenda

Ponents:

Marc Vidal

Divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital

A més de divulgador econòmic en diversos programes de TVE com “Economía de bolsillo” o “Economía de futuro”, Marc Vidal és consultor en transformació i estratègia digital, analista en nova economia, és inversor tecnològic, professor en escoles de negoci, col•laborador en diversos mitjans, escriptor i un sol•licitat conferenciant internacional. Entre els seus clients destaquen empreses com Sage, Basf, Merck, Microsoft, IBM, Wolter Kluwers, Televisa i governs d’una dotzena de països.

Ha fundat un bon nombre de startups i hi inverteix. És advisor d’una desena de grans companyies i institucions com a consultor estratègic en matèria de transformació digital i gestió del canvi. Presideix el fons Idodi Venture Capital des de Dublín, on viu fa anys.
Va ser consultor titular en temaris de nova economia i empresa digital del BCIE (Banc Centreamericà d’Integració Econòmica) i ha assessorat en diverses campanyes electorals candidats i formacions polítiques a Amèrica i Europa.

La seva vocació professional és ajudar empreses i institucions a realitzar canvis tecnològics que els permetin explorar les oportunitats que ofereix aquest complex marc digital.

És expert en estratègia en xarxes i a localitzar els avantatges i desafiaments que la transformació digital està produint en les nostres empreses i institucions.

Actualment és advisor del d-LAB del Mobile World Capital per a la identificació de projectes que donin resposta als desafiaments de la societat digital. Ha estat director del postgrau de Social Media per la Universitat de Barcelona. És membre del grup de Recerca en Nova Economia de la Universidad Politécnica de Madrid.

El seu blog va ser guardonat amb el 3r premi dels EuroBlogs Awards al millor blog europeu de 2009. Hi investiga i hi analitza de quina manera les tendències socioeconòmiques i tecnològiques del futur determinaran els nous escenaris socials i de mercat.
Seleccionat pel Banc Popular com un dels analistes econòmics a seguir i per Expansión, el seu blog està considerat un del més destacats.
Va ser director de la revista econòmica Westinghouse Future Economy i ha publicat diversos llibres, com “Contra la cultura del Subsidi”, o el bestseller “Una formiga a París”, que va ser seleccionat per la revista Forbes Magazine l’any 2013.
Resideix a cavall entre el conegut Silicon Valley europeu, Dublín, i la capital de la tecnologia mòbil, Barcelona.

La seva música preferida la interpreten Frank Sinatra o Lana del Rey, la seva pel•lícula favorita és Solaris Metropolis; els seus escriptors, Ray Bradbury i Arthur C. Clarke.

El seu esport favorit sempre va ser el Rugbi, les seves ulleres, Radikalvip i l’Handbol. La seva major passió, el seu fill Max.

Aleix Valls

CEO de Mobile World Capital Barcelona

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trayectoriaprofesional en el camp de la investigació en l’International Center for NumericalMethods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), tareaque va dur a terme entre els anys 2000 i 2004. Durant aquest període va iniciar també suvinculación amb Compass Enginyeria i Sistemes on va exercir com a project managerhasta 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar en diferents empreses i projectes vinculats al ambitode la consultoria estratègica. Al gener de 2006 es va incorporar com a associat sènior a TheNODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar enLOOP Consultancy on, com sènior manager, es va fer responsable de l’oficina deDubái i de la gestió del desenvolupament de negoci per a tota la regió del nord d’Àfrica yOriente Mitjà. Al juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir el càrrec de manager per laconsultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diferentessectores.

Aleix Valls és l’actual director general de la Fundació Mobile World CapitalBarcelona (MWCB).

Per a més informació: http://www.linkedin.com/in/aleixvalls