Tribuna SCE - El repte digital en el futur de la banca

Tribuna Sant Cugat Empresarial
“El repte digital en el futur de la banca”

9 / NOVEMBRE / 2023 – Auditori del Banc Sabadell

Tribuna SCE - El repte digital en el futur de la banca

El Tribuna Sant Cugat Empresarial NOVEMBRE 2023 en imatges

PROGRAMA

Dijous, 9 Novembre 2023 · 18:30h – 22:00h
Lloc: Auditori Banc Sabadell
Sant Cugat del Vallès

El proper dijous 9 de novembre es celebrarà a l’Auditori del Banc Sabadell, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “El repte digital en el futur de la banca“.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències de la Directora de la Barcelona School of Economics i Presidenta de Sabadell Digital, Sra. Teresa García-Milà; de l’especialista en desenvolupament de negoci i cultura digital, assessor d’empreses, Sr. Genís Roca; i del Professor d’Economics d’IESE Business School, i President no executiu de VidaCaixa, Sr. Jordi Gual. L’acte estarà moderat pel periodista, Jofre Llombart.

PROGRAMA

18:30h Arribada dels assistents.

19:15h Benvinguda a càrrec del President de Sant Cugat Empresarial, el Sr Jaume Vives.

19:20h Salutació del Director Gral. Adjunt i Director Territorial Catalunya del Banc Sabadell, Sr. Xavier Comerma.

19:25h Intervenció de l´Alcade de Sant Cugat del Vallès, Il·lm Sr. Josep Maria Vallès

19:30h Inici col·loqui.

20:30h Precs i preguntes.

20:40h Sopar relacional.

22:00h Cloenda de l’acte.

PONENTS

Tribuna SCE - Jordi Gual

Jordi Gual

Professor Ordinari (Catedràtic) d’Economia d’IESE Business School.

És Doctor en Economia (1987) per la Universitat de Califòrnia (Berkeley), i Research Fellow del Center for Economic Policy Research (CEPR) de Londres.

Jordi Gual és president del Consell d’Administració de VidaCaixa des d’abril de 2021. Forma part del Consell d’Administració de Telefônica Brasil i és membre del Consell Assessor de Telefónica España. Des de març de 2022 és Associate d’OXERA Consulting LLP (Londres). També és membre dels Patronats de la Fundació CEDE i la Institució Cultural del CIC, i recentment ha estat nomenat com a SUERF Fellow i vocal del Consell Assessor de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers.

Entre 2016 i 2021 va ser president de CaixaBank. Abans d’assumir aquest càrrec, era Economista en Cap i Director Executiu de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank i Director General de Planificació i Desenvolupament Estratègic de CriteriaCaixa.

Es va incorporar al grup “la Caixa” l’any 2005. Ha estat membre dels Consells d’Administració de Telefónica, Erste Group Bank i Repsol. També ha estat vicepresident del Cercle d’Economia, president de FEDEA, Conseller Econòmic en la Direcció General d’Afers Econòmics i Financers de la Comissió Europea a Brussel·les i Professor Visitant a la Universitat de Califòrnia, Berkeley, la Université Libre de Bruxelles i la Barcelona Graduate School of Economics.

Jordi Gual ha publicat àmpliament sobre temes bancaris, integració europea, regulació i política de competència. Es col·laborador habitual de “La Vanguardia” i altres diaris.

El 2019 li va ser atorgada la Insígnia d’Or de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, el 1999 va ser guardonat amb el premi de recerca del European Investment Bank, i el 1979 amb el Premi Extraordinari de Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials. També va rebre una beca Fulbright.

Tribuna SCE - Teresa García Milà

Teresa García-Milà

Directora de la Barcelona School of Economics i Presidenta de Sabadell Digital.

Llicenciada en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctora en Economia per la University of Minnesota. És catedràtica d’economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), directora de la Barcelona School of Economics, i investigadora associada del Centre de Recerca en Economia Internacional. Ha estat professora de la State University of New York at Stony Brook, i de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat degana de la Facultat d’Economia i Empresa i vicerrectora de política científica a la UPF, i presidenta de l’Asociación Española de Economía.

És consellera de Repsol, presidenta del consell d’administració de Sabadell Digital, i ha estat consellera de Banc Sabadell, Enagás i Vueling. És vocal del consejo asesor de asuntos económicos del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital i membre del Consell Assessor en Política Económica de Catalunya. És vicepresidenta del Cercle d’Economia, i membre de la comissió executiva de Barcelona Global.

Tribuna SCE - Genís Roca

Genís Roca

Empresari i professor universitari.

Especialista en desenvolupament de negoci i cultura digital, assessora empreses i governs.

President de la Fundació PuntCat i vicepresident de la Fundació Barcelona Music Lab. És membre del Consell Assessor en Política Econòmica de Catalunya, forma part d’òrgans de govern d’entitats com el RACC i el Museu Picasso, i de consells assessors tant del món privat, com del tercer sector i l’administració. Fundador de RocaSalvatella, empresa de consultoria amb activitat a diferents països, i membre de l’equip que va posar en marxa la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha estat triat dos anys seguits pel diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents a Internet, i entre altres premis ha estat guardonat com a Millor conferenciant de l’any.

De formació arqueòleg i MBA, dirigeix el Posgrau en Transformació Digital de les Organitzacions de la Universitat Pompeu Fabra.

María Teresa García-Milà

Presidenta de Sabadell Digital, del Banc Sabadell