Tribuna SCE - Indústria i Logística 4.0

Tribuna Sant Cugat Empresarial
Indústria i Logística 4.0

03 / DES / 2020 – Auditori d’ESADECREAPOLIS

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial DES/2020

El Tribuna Sant Cugat Empresarial DES/20 en imatges

PROGRAMA

3 de desembre de 2020 / Hora: 12:30 h.
Lloc: Auditori d’ESADE Creapolis
Sant Cugat del Vallès

Presenta:
Jofre Llombart
Periodista, subdirector de RAC1

Ponents:

Tribuna SCE - Indústria i Logística 4.0 - Pau Relat

Pau Relat Vidal

Conseller Delegat del grup Mat Hòlding

(Barcelona, 1968) Licenciat en Farmàcia por la Universitat de Barcelona, especialitat de Tecnologia Industrial, i premi extraordinari de Llicenciatura. És també MBA por IESE Business School.

Va iniciar l’activitat laboral en 1993 en l’empresa AMC España i un any mes tard, en 1994, es va incorporar al departament comercial d’ Indústries Química del Vallès (IQV), companyia especialitzada en la protecció de cultius de la que va ser nomenat director general en 2001 i que forma part de Mat Investment Holding S.L, grup del qual és conseller delegat des de març de 2004.

Mat Holding és un grup industrial multinacional amb mes de 85 anys d’història i presencia en mes de 100 països, integrat per IQV, Regaber, Hidroglobal, Dorot, STF, Vican, OCV i A.R.I, empreses dedicades al negoci de l’aigua i de referència en eficiència en rec, control hidràulic, filtració, tractament i conducció d’ aigua.
En juny de 2011, va ser nomenat vocal del Consell General de Fira de Barcelona en representació de la Cambra de Comerç de Barcelona i hi ha ocupada també la presidència del saló Iwater 2018.
És vocal consultor del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, anteriorment president de la Comissió de Internalització de la Cambra, Ex-Consol del Consell de Vint del Consolat del Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, i conseller independent de diverses empreses.
Va rebre en 2014 el premi Emprenedor Emergent de l’any de EY (BNP Paribas e Iese), i va ser president de la fundació d’empresaris catalans FemCat del 2016 al 2018.
Nomenat president del Consell d´ Administració de Fira de Barcelona al mes de desembre de 2018 pel Consell General de la Institució.

Tribuna SCE - Indústria i Logística 4.0 - Anna Gener

Anna Gener

Presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona.

Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre de la Royal Institution of Chartered Surveyors. Postgrau d’Accés a el Registre Oficial d’Auditors de Comptes al Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Programa de Negoci Digital a ISDI.

Compromesa amb la vida econòmica i social de Barcelona, participa activament en diverses organitzacions, sent membre de la Comissió Executiva de Barcelona Global, vocal consultora de la Cambra de Comerç de Barcelona, membre de l’International Advisory Council de la UPF de Barcelona School of Management, membre de Consell Social de l’Ateneu Barcelonès, Patrona de la Fundació Cares i de la Fundació Museu Picasso.
També és membre de l’Comitè Editorial d’El Periódico, de la Junta Directiva de Mutual Midat Cyclops i de l’Board a Espanya de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).
Escriu periòdicament en diversos mitjans: Eix Prime, Via Empresa i El Periódico.

Tribuna SCE - Indústria i Logística 4.0 - Carlos Garrida

Carlos Garriga

Vicepresident i director general de Grupo Mikalor.

(Sabadell 1960) Enginyer Industrial, especialitat en Organització per l’Escola d’Enginyers Industrial de Barcelona (UPC). L’any 1991 va cursar un programa de Desenvolupament Directiu (PDD) al IESE.

Membre de la segona generació d’un grup d’empreses familiars fundada l’any 1943, es va incorporar a l’empresa als anys vuitanta compaginant estudis i treball. Mikalor es dedica a la fabricació de productes metàl·lics per la indústria i els seus clients pertanyen a diversos sectors com són automoció, fabricants de maquinària, construcció, sanitari, indústria química o sector agrari. Actualment el grup té tres plantes de producció i vuit centres de distribució propis, dos d’ells fora d’Espanya (Alemanya i USA). El grup exporta els seus productes a més de 60 països i té una plantilla de 180 persones.
Actualment es troba plenament dedicat a gestionar en el traspàs de la propietat i de la direcció a membres de la tercera generació de les tres famílies fundadores. Així mateix estem desenvolupant un pla estratègic 2025 que contempla un important creixement de la companyia.
Compagina la direcció executiva de l’empresa amb la participació en diversos consells d’administració, així com la Vicepresidenta d’EgarSat, mútua d’accidents i entitat col·laboradora de la Seguretat Social.
Des de molt jove s’implica en associacions empresarials, tant a Catalunya com de la resta de l’Estat, passant pels òrgans de direcció de CEOE o CONFEMETAL. Actualment és president de la Federació d’Empreses del Metall (FEM), membre del Comitè Executiu de CECOT, membre de Junta Directiva de Foment del Treball, vicepresident del Centre Metal·lúrgic i vicepresident del Centre d’Estudis Metal·lúrgics (CEAM).