Tribuna SCE - Talent, futur de la nostra economia

Talent, el futur de la nostra economia

07 / NOV / 2019 – Auditori Banc Sabadell

Tribuna SCE - Galeria Talent Nov2019

El Tribuna Sant Cugat Empresarial NOV/19 en imatges

PROGRAMA

7 de novembre de 2019 / Hora: 18 a 21:30 h.
Lloc: Auditori Banc Sabadell
Carrer del Sena 12, 08174 Sant Cugat del Vallès

El programa del Tribuna Sant Cugat Empresarial serà el següent:

  • 18:00h – Recepció i acreditació dels assistents.
  • 19:00h – Inici de la conferència ‘Talent, el futur de la nostra economia’.
  • 20:00h – Sopar relacional al hall de l’Auditori.
  • 21:30h – Cloenda de l’acte.

Presenta:
Jofre Llombart
Periodista, subdirector EL MON RAC1

Ponents:

Tribuna SCE - Olga Salomó Monsó

Olga Salomó Monsó

Human Resources Director Boehringer Ingelheim

Actualment al GRUP BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA a Sant Cugat del Vallés on n’és la Directora de Recurssos Humans d’aquesta multinacional familiar alemana del Sector farmacéutic amb una plantilla de 1800 empleats a Espanya. Dos plantes de Producció farmacèutica, àrees comercials de Prescripció i Veterinària i centres Globals de Serveis (IT, registres, Go-to-Market). Amb anterioritat ha estat també a la companyia ocupant el càrrec Directora Gerent de Recursos Humans i membre del Comitè Executiu espanyol, o també com a Global HR Business Partner Animal Health Region 2 (Europe, Àsia and North Africa).

Ha format part també de CAPRABO. S.A. Hospitalet de Llobregat (1990.09.01 – 31/8 2000), empresa de distribució amb implantació nacional (plantilla de 12.000 empleats) com a Direcció adjunta de Recursos Humans.

Olga Salomó s’ha format a INSEAD- FRANCE, XINA (Global Strategic Leadership Program January-June 2012), a ESADE – ESCOLA SUPERIOR DE ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D’EMPRESES. Barcelona (PDD en Direcció i administració d’Empreses 2001-2002), a ICE-Universitat Politècnica de Catalunya (Màster Expert Europeu en Formació i RRHH 1999-2000), i a la UNIVERSITAT CENTRAL DE BARCELONA. (Llicenciada en Psicologia Organitzacional 1985-1989)

Tribuna SCE - Guayente Sanmartin

Guayente Sanmartin

Vice President & General Manager HP Large Format Design Business

Guayente Sanmartin és directora general del HP Large Format Design Business. Aquesta posició inclou la responsabilitat mundial d’R + D, màrqueting, finances i operacions de tota la gamma de sèries HP Designjet Z i T i HP Page Wide XL. Guayente i el seu equip són els responsables d’entregar solucions innovadores adreçades als professionals com Arquitectes, Construccions i SIG, així com a fotògrafs professionals i proveïdors de serveis d’impressió. La seu d’aquest negoci es troba a Barcelona, ​​Espanya, amb operacions a la Xina i Malàisia.

Guayente es va incorporar a HP com a enginyer en R + D al negoci de gran format. Des de llavors, ha desenvolupat una forta trajectòria de lideratge en diverses posicions mundials tant en els grups d’impressió com en els sistemes de sistemes personals a tot Europa, Àsia i Amèrica. Durant els darrers anys, Guayente va desenvolupar la seva carrera en el grup de Sistemes Personals, en ser la primera directora mundial de la Unitat de Negocis per al Consumidor, responsable de la cartera global de Consumers i SMB, i més recentment la vicepresidenta de Business Personal Systems PC Business Systems, a Palo Alto CA, responsable de la transformació del negoci amb innovacions de la cadena de productes i subministraments com HP Elite Slice, entre d’altres, i de reenginyeria de la cadena de subministrament regional.

Va dirigir aquesta organització com a número 1 de quota de mercat. Abans de traslladar-se al grup de PS als Estats Units, Guayente era el gerent general del negoci de gran format d’HP a Àsia Pacífic i Japó, era la responsable de vendes, màrqueting i operacions, aconseguint un creixement empresarial del 10%. Durant el seu període com a directora de màrqueting mundial en el negoci de gran format, va desenvolupar projectes de gran impacte com el llançament de la sèrie HP Designjet Z, la HP Designjet L25500 i el primer MFP de gran format, número 1 a la indústria durant el seu mandat a el negoci de LF, la participació d’HP va mantenir-se per sobre del 45%.

Tribuna SCE - Josep Franch

Josep Franch

Decano ESADE Business School

Josep Franch es el Decano de ESADE Business School desde 2014, donde también es Profesor Titular del Departamento de Marketing de ESADE y de la Universidad Ramon Llull. Es un reconocido experto en marketing internacional y su principal área de especialización es la gestión de las marcas en empresas multinacionales y globales. También ha trabajado en temas de marketing relacional y de marketing digital. Antes de ser decano ocupó diversos cargos de gestión académica como director asociado del programa MBA Full-Time y director de los Programas Máster Universitarios, de los que fue responsable de su diseño y lanzamiento. Desde el año 2013 también es miembro del Senado de la ISM University en Vilnius (Lituania)

El Profesor Franch es Doctor en Administración y Dirección de Empresas por ESADE–Universidad Ramon Llull, con la mención académica de Doctor Europeus. También posee una Licenciatura en Administración de Empresas y un MBA, y ha complementado su formación con diversos cursos de posgrado, entre los que cabe destacar el International Teachers Program (ITP) y el Colloquium on Participant Centered Learning (CPCL) de la Harvard Business School. Está acreditado por la AQU. Ha sido investigador en IMD (Lausanne, Suiza).

Tiene una amplia experiencia internacional como docente en universidades y escuelas de negocio de primer nivel en todo el mundo, habiendo impartido cursos en más de 15 países. Entre otros, ha sido profesor visitante de la Universidad de Pekín (China), IAE Aix-en-Provence, Universidad Aix-Marseille (Francia) y el IEP (Instituto Empresarial Portuense), Oporto (Portugal), así como profesor invitado de la Universidad de San Diego (California), de la Universidad de Texas (Austin) y de la WU Vienna University of Economics and Business (Austria), por citar solo algunas.

Desde un punto de vista pedagógico, es uno de los principales expertos europeos en el método del caso, habiendo publicado más de 50 casos prácticos en los ámbitos de marketing y de la gestión internacional, algunos de los cuales están disponibles a través de The Case Centre (antes European Case Clearing House). Ha ganado en tres ocasiones premios al mejor caso en la EFMD (European Foundation for Management Development) Case Writing Competition (1999, 2001 y 2013), y en otras tres (2004, 2010 y 2015) en Conferencia Anual de la NACRA (North American Case Research Association). Ha sido Track Chair de distintas conferencias y revisor de varias colecciones y publicaciones de casos. Es miembro del consejo editorial del Case Research Journal y del Wine Business Case Research Journal y uno de los co-editores de la Global Jesuit Case Series. Imparte de manera regular sesiones de formación sobre cómo escribir casos prácticos y el uso de casos prácticos en el aula, tanto en ESADE como en otras universidades y escuelas de negocio.

Ha diseñado e impartido programas de formación directiva en empresas como APM Terminals, Bunge, Desigual, Esteve, Novartis, Roca, Roland DG, Saint-Gobain, Telefónica o Tenaris, entre otras. Su actividad académica la ha compaginado como consultor de empresas como el FC Barcelona, Interroll, Novartis, Soler & Palau, Sony o Xerox, por citar algunas de ellas. Antes de hacer carrera académica, también trabajó como directivo de marketing para Fujifilm.